Loading...

Partnerët – Critical Slogans

Partnerët

Ky projekt mbështetet nga:

Image
Image
Image
Image
Image

Partnerët e mëparshëm të Programit “Shkrimi dhe Mendimi Kritik”:

 • British Embassy, Prishtina
 • PAX
 • Embassy of the Netherlands, Prishtina
 • CARE/EU
 • Culture for All/EU
 • The Global Fund
 • AED/UASID
 • FES
 • Fraktal
 • YIHR
 • Universities and High Schools of Kosovo
 • Prime Minister Office/EU Office
 • Ministry of Education, Science and Technology
 • Ministry of Culture, Youth and Sports
 • EU Representatives of Kosovo

Slloganet e prodhuara, qëndrimet dhe mendimet e shprehura në sllogane, nuk reflektojnë ato të Integra-s apo partnerëve të projektit.